Închirieri auto în Timișoara

Fără taxe și cel mai bun preț pe economie, de lux, 7-9 autoturisme și multe altele
https://static.digitaltravelcdn.com/uploads/324/promo/Timisoara.jpg
Hertz
InterRent
Europcar
Enterprise
Budget
Avis
Alamo
Thrifty
Recenzii 55,431 • Excelent
recenzii 4.5 stars
Anularea gratuită și niciun cost ascuns
Suport 24hr / zi și chat live
Metode de plată rapide și sigure
Timpul mediu de așteptare este minutele :minutes

Compară și economisește la închirierea de mașini în Timișoara

Timișoara este al doilea oraș ca mărime din România și un oraș absolut fermecător prin viața culturală pe care o oferă și multitudinea de clădiri în stil bizantin, modernist și baroc. Timișoara este de asemenea considerată capitala regiunii istorice a Banatului. Centrul orașului are o mulțime de clădiri ce datează din era Imperiului Austriac și numeroase zone istorice încântătoare. Vei fi impresionat de clădirile în stil baroc din oraș și de mulțimea de monumente și lucruri interesante pe care le poți face în acest oraș turistic încărcat de cultură și istorie. Timișoara dispune și de un aeroport care facilitează legăturile cu vestul Europei. Vizitatorii au acces la numeroase agenții de închiriere de mașini cum ar fi Avis, Bavaria, Budget, Europcar, Hertz, Sixt. Alege-ți mașina care ți se potrivește de pe GoCarRental și bucură-te de toate comorile pe care acest minunat oraș le oferă.

Ce poți face în Timișoara

Timișoara este un oraș fascinant, plin de istorie și cultură și cuprinde numeroase obiective turistice și locuri minunate ce merită vizitate, printre care se numără: Domul Romano-Catolic – o bijuterie arhitecturală și unul din monumentele emblematice ale orașului, Palatul Weiss – o clădire istoricp construită în stil eclectic, Casa Bruck – una dintre cele mai frumoase clădiri din Timișoara ce are peste 100 de ani, Palatul Dauerbach și multe altele. Fă o plimbare pe malurile Begăi dacă vrei o atmosferă romantică, vizitează Muzeul Portului Bănățean sau savurează o cafea sau o limonadă în centrul istoric al orașului.

Top 3 locuri de văzut în Timișoara

  • Domul Romano-Catolic
  • Piața Victoriei
  • Castelul Huniade

Locuri de văzut pe lângă Timișoara

Pentru a avea o experiență completă, de neuitat, include în plimbarea ta și câteva locuri interesante din apropierea Timișoarei care te vor fermeca cu siguranță. Printre acestea se numără Cramele Recaș – renumită pentru podgoriile sale unde poți degusta vinuri sau juca golf, Zona de agrement a Lacului Surduc – pentru iubitorii de apă și soare dar și de drumeții în pădurile de fag, Rezervația Ornitologică de la Satchinez – denumită ”Delta Banatului”, aici vei găsi faună și floră impresionantă, Parcul dendrologic Bazos unde poți admira minunata pădure naturală de stejar veche de 150 de ani de o frumusețe incredibilă sau Sanctuarul Neolitic de la Parta vechi de 6000 de ani, unic în România, și multe altele. Toate acestea sunt posibile cu o mașină de pe GoCarRental.

Care sunt cele mai bune oferte din Timișoara?

Mini
Mini
from 21,44 RON/zi
Economic
Economic
from 95,24 RON/zi
Economic
Economic
from 104,93 RON/zi
Subcompact
Subcompact
from 161,22 RON/zi
Subcompact
Subcompact
from 215,49 RON/zi
Complet
Complet
from 560,08 RON/zi

Revizuirea scorului companiilor de închiriere de mașini de top Timișoara

AUTONOM

Customer Evaluarea clienților

AUTONOM

Average Wait Minutes Timpul mediu de așteptare este de 14 minute

9.2 /10 Valoarea totală pentru bani
9.3 /10 Curățenia mașinii
9.0 /10 Serviciu la biroul de închiriere
9.0 /10 Închirierea de mașini Procesul de preluare
8.9 /10 Procesul de abandon de închiriere auto

Descoperiți cele mai recente oferte de închiriere de mașini

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru