Timisoara

Închiriere mașină în Timișoara

Compară și economisește la închirierea de mașini în Timișoara

Timișoara este al doilea oraș ca mărime din România și un oraș absolut fermecător prin viața culturală pe care o oferă și multitudinea de clădiri în stil bizantin, modernist și baroc. Timișoara este de asemenea considerată capitala regiunii istorice a Banatului. Centrul orașului are o mulțime de clădiri ce datează din era Imperiului Austriac și numeroase zone istorice încântătoare. Vei fi impresionat de clădirile în stil baroc din oraș și de mulțimea de monumente și lucruri interesante pe care le poți face în acest oraș turistic încărcat de cultură și istorie. Timișoara dispune și de un aeroport care facilitează legăturile cu vestul Europei. Vizitatorii au acces la numeroase agenții de închiriere de mașini cum ar fi Avis, Bavaria, Budget, Europcar, Hertz, Sixt. Alege-ți mașina care ți se potrivește de pe GoCarRental și bucură-te de toate comorile pe care acest minunat oraș le oferă.

Ce poți face în Timișoara

Timișoara este un oraș fascinant, plin de istorie și cultură și cuprinde numeroase obiective turistice și locuri minunate ce merită vizitate, printre care se numără: Domul Romano-Catolic – o bijuterie arhitecturală și unul din monumentele emblematice ale orașului, Palatul Weiss – o clădire istoricp construită în stil eclectic, Casa Bruck – una dintre cele mai frumoase clădiri din Timișoara ce are peste 100 de ani, Palatul Dauerbach și multe altele. Fă o plimbare pe malurile Begăi dacă vrei o atmosferă romantică, vizitează Muzeul Portului Bănățean sau savurează o cafea sau o limonadă în centrul istoric al orașului.

Top 3 locuri de văzut în Timișoara

 • Domul Romano-Catolic
 • Piața Victoriei
 • Castelul Huniade

Locuri de văzut pe lângă Timișoara

Pentru a avea o experiență completă, de neuitat, include în plimbarea ta și câteva locuri interesante din apropierea Timișoarei care te vor fermeca cu siguranță. Printre acestea se numără Cramele Recaș – renumită pentru podgoriile sale unde poți degusta vinuri sau juca golf, Zona de agrement a Lacului Surduc – pentru iubitorii de apă și soare dar și de drumeții în pădurile de fag, Rezervația Ornitologică de la Satchinez – denumită ”Delta Banatului”, aici vei găsi faună și floră impresionantă, Parcul dendrologic Bazos unde poți admira minunata pădure naturală de stejar veche de 150 de ani de o frumusețe incredibilă sau Sanctuarul Neolitic de la Parta vechi de 6000 de ani, unic în România, și multe altele. Toate acestea sunt posibile cu o mașină de pe GoCarRental.

Compară închirierile ieftine de mașini


Rezervare online sigură, rapidă și ușoară

Schimbă sau anulează rezervarea gratuit

Cele mai bune companii de închirieri auto

De ce să rezervi de la noi?

 • 1.500 companii de închirieri auto
 • 28.000 de destinații globale
 • Anulare gratuită și fără costuri ascunse
 • Serviciu clienți 24/7
 • Plată rapidă și sigură
 • Rezervă în 3 pași simpli
 • Prețuri exclusive cu cele mai bune companii
 • Zero comisioane la plățile cu cardul