Politica de confidentialitate


DGL Digital Ltd ("noi" sau "noi") ne angajăm să protejăm și să respectăm confidențialitatea.


1. DOMENIUL DE APLICARE A POLITICII


1.1 Această politică se aplică utilizării dvs. de către site-ul nostru la https://www.gocarrental.ro/ ("site-ul")


1.2 Această politică stabilește baza pe care datele personale pe care le colectăm de la dvs. sau pe care ni le furnizați vor fi prelucrate și utilizate de noi.


Controlor


Suntem persoana responsabilă de datele dvs. personale.


Pentru ca suntem clar si nu exista nici o neintelegere cu privire la modul in care ne ocupam de datele dvs. personale, vom:


• Țineți-vă întotdeauna datele în siguranță și private.


• Nu vindeți niciodată datele dvs.


• Vă permite să gestionați și să revizuiți alegerile de marketing în orice moment.


2. INFORMAȚII COLECTĂȚI DESPRE TINE


2.1 Vom colecta și procesa următoarele date despre dvs.:


• a) Informații pe care ni le furnizați "Informații trimise": acestea sunt informațiile pe care ni le furnizați despre dvs. solicitând o ofertă, rezervați o mașină sau contactați-ne (de exemplu, prin e-mail sau prin intermediul funcțiilor de chat de pe site) . Acesta include informații pe care le furnizați atunci când vă abonați la oricare dintre serviciile noastre, intrați în orice tranzacție de pe Site participați la forumuri de discuții sau alte funcții de social media pe Site, introduceți un concurs, promovare sau anchetă și atunci când raportați o problemă cu Site-ul . Dacă ne contactați, vom păstra o evidență a acelei corespondențe. Informațiile pe care ni le furnizați pot include numele, adresa, data nașterii, adresa de e-mail, numărul de telefon, numărul de telefon al dispozitivului și alte informații de înregistrare.


• b) Informațiile pe care le colectăm despre dvs. și despre dispozitivul dvs. De fiecare dată când vizitați site-ul nostru, vom colecta automat următoarele informații:


o (i) informații tehnice, inclusiv adresa IP (protocol internet) folosită pentru conectarea calculatorului la Internet, informațiile dvs. de conectare, tipul și versiunea browserului, setarea fusului orar, tipurile și versiunile de plug-in de browser, informații despre dispozitiv și tipul dispozitivului mobil pe care îl utilizați, un identificator unic al dispozitivului, informațiile despre rețeaua mobilă, sistemul de operare mobil, tipul de browser mobil pe care îl utilizați, setarea fusului orar "Informații despre dispozitiv";


o (ii) informații despre vizita dvs., incluzând localizatorii uniformi ai resurselor (URL), clickstream către, prin și de pe site-ul nostru (inclusiv data și ora), serviciile pe care le-ați vizualizat sau căutat, timpul de răspuns al paginii, erorile de descărcare, vizite la anumite pagini, informații despre interacțiunea cu paginile (cum ar fi derularea, clicurile și ștergerile de mouse), metodele utilizate pentru a răsfoi din pagină, informații despre dispozitive;


o (iii) informații despre tranzacții, inclusiv data, ora, suma, monedele utilizate, cursul de schimb;


3. UTILIZAREA INFORMAȚIILOR


3.1 Mai jos este un rezumat al tipurilor cheie de date pe care le folosim ca parte a serviciilor https://www.gocarrental.ro/.


Utilizăm informațiile deținute despre dvs. în următoarele moduri:


• a) Informații trimise: Vom folosi aceste informații:


o să vă oferim informații despre alte bunuri și servicii pe care le oferim, care sunt similare cu cele pe care le-ați achiziționat deja sau le-ați întrebat;


o să vă informeze despre modificările aduse serviciului nostru;


o pentru a vă asigura că conținutul de pe site-ul nostru este prezentat în modul cel mai eficient pentru dvs. și pentru computerul dvs.


 


• b) Informații despre dispozitiv: Vom folosi aceste informații:


o să administreze site-ul nostru pentru operațiuni interne, inclusiv depanare, analiză de date, testare, cercetare, statistică și cercetare;


o să vă îmbunătățiți site-ul pentru a vă asigura că conținutul este prezentat în modul cel mai eficient pentru dvs. și pentru computer;


o să vă permiteți să participați la caracteristicile interactive ale serviciului nostru, atunci când alegeți să faceți acest lucru;


o ca parte a eforturilor noastre de a păstra site-ul nostru în siguranță și în siguranță;


o să măsurați sau să înțelegeți eficacitatea publicității pe care o deservim pentru dvs. și pentru ceilalți și pentru a vă oferi publicitate relevantă;


o să faceți sugestii și recomandări pentru dvs. și pentru alți utilizatori ai site-ului nostru despre bunuri sau servicii care ar putea să vă intereseze pe dvs. sau pe aceștia.


 


• c) Informații despre locație: Vom folosi aceste informații:


o să vă oferiți publicitate relevantă;


 


3.3 Putem asocia orice categorie de informații cu orice altă categorie de informații și vom trata informațiile combinate ca date personale în conformitate cu această politică atât timp cât acestea sunt combinate.


3.4 Dacă decidem să angajăm agenții de publicitate pentru a promova produsele și serviciile noastre, agenții de publicitate și rețelele lor de publicitate ar putea solicita date personale anonime pentru a le oferi reclame relevante dvs. și altora. Nu vom dezvălui niciodată informații identificabile despre persoane fizice agenților de publicitate, dar le putem furniza informații agregate despre utilizatorii noștri (de exemplu, le putem informa că 500 de bărbați cu vârsta sub 30 de ani au făcut clic pe reclama lor în orice zi). De asemenea, putem utiliza astfel de informații agregate pentru a ajuta partenerii noștri de publicitate să ofere o campanie personalizată și orientată, relevantă pentru o sub-secțiune a utilizatorilor noștri (de exemplu, femeile din Paris). În unele cazuri, este posibil să folosim date personale pe care le-am colectat de la dvs. pentru a permite partenerilor noștri de publicitate să-și afișeze publicitatea pentru publicul țintă.


4. MARKETING


4.1 Dorim să clarificăm modul în care folosim datele dvs. în scopuri de marketing și cum puteți să renunțați la orice comunicare de marketing de la noi ori de câte ori doriți.


4.2 Ne străduim să vă oferim opțiuni privind utilizarea anumitor date cu caracter personal, în special în ceea ce privește marketingul și publicitatea.


OFERTE PROMOTIONALE DIN SUA


4.3 Putem folosi datele dvs. personale pentru a forma o imagine asupra a ceea ce credem ca doriti sau aveti nevoie sau ce ar putea fi de interes pentru dumneavoastra. Iată cum decidem ce produse, servicii și oferte pot fi relevante pentru dvs.


4.4 Veți primi comunicări de marketing de la noi dacă v-ați înscris la corespondența noastră de marketing sau dacă nu v-ați optat pentru primirea notificărilor de marketing.


OPȚIUNI


4.5 Puteți să ne întrebați sau terțe părți să vă încetați să vă trimiteți mesajele de marketing în orice moment, ajustând preferințele dvs. de marketing prin intermediul legăturilor din comunicările lor.


5. DEPOZITAREA SECURITĂȚII ȘI TRANSFERURILOR INTERNAȚIONALE


5.1 Datele pe care le colectăm de la dvs. vor fi transferate și stocate la o destinație din Spațiul Economic European (SEE). Vom lua toate măsurile pentru a ne asigura că datele dvs. sunt tratate în siguranță și în conformitate cu această politică de confidențialitate.


5.2 Toate informațiile pe care ni le furnizați sunt stocate pe serverele noastre securizate.


5.3 Anumite servicii includ rețele de socializare, camere de chat sau funcții de forum. Asigurați-vă că atunci când utilizați aceste caracteristici nu trimiteți date personale pe care nu doriți să le vedeți, să le colectați sau să le utilizați de alți utilizatori.


6. DREPTURILE DVS. LEGALE


Aveți drepturi în conformitate cu legile privind protecția datelor cu privire la datele dvs. personale. Consultați mai jos pentru a afla mai multe despre aceste drepturi:


Aveți dreptul să:


Solicitați accesul la datele dvs. personale (denumite în mod obișnuit "solicitarea de acces la persoana vizată"). Aceasta vă permite să primiți o copie a datelor personale pe care le deținem despre dvs. Dacă aveți nevoie de acest lucru, vă rugăm să contactați echipa noastră de asistență prin intermediul funcției de chat sau al formularului nostru de contact pe https://www.gocarrental.ro/.


Solicitați corectarea datelor personale pe care le deținem în legătură cu dvs. Aceasta vă permite să aveți orice date incomplete sau inexacte pe care le deținem despre dvs. corectate, deși este posibil să fie necesar să verificăm corectitudinea datelor noi pe care ni le furnizați. Dacă aveți nevoie de acest lucru, vă rugăm să contactați echipa noastră de asistență prin intermediul funcției de chat sau al formularului nostru de contact pe https://www.gocarrental.ro/.


Solicitați ștergerea datelor dvs. personale. Acest lucru vă permite să ne cereți să ștergeți sau să eliminați datele personale acolo unde nu există motive întemeiate să continuăm să le procesăm. De asemenea, aveți dreptul să ne cereți să ștergeți sau să eliminați datele dvs. personale în cazul în care ați exercitat cu succes dreptul dvs. de a obiecta asupra procesării (a se vedea mai jos), unde am prelucrat informațiile dvs. în mod ilegal sau unde suntem obligați să ștergeți datele dvs. personale respectați legea locală. Rețineți totuși că este posibil să nu putem întotdeauna să vă conformați solicitării dvs. de ștergere din motive juridice specifice, care vă vor fi notificate, dacă este cazul, în momentul solicitării dvs. Rețineți că aceste cerințe de păstrare înlocuiesc orice drept de ștergere a cererilor în conformitate cu legile aplicabile privind protecția datelor.


Retrageți consimțământul în orice moment în care ne bazăm pe consimțământul pentru prelucrarea datelor dvs. personale. Cu toate acestea, acest lucru nu va afecta legalitatea oricărei prelucrări efectuate înainte de a vă retrage consimțământul.


FĂRĂ TAXE NECESITATE ÎN URMA


Nu va trebui să plătiți o taxă pentru a vă accesa datele personale (sau pentru a vă exercita oricare dintre celelalte drepturi). Cu toate acestea, este posibil să percepem o taxă rezonabilă dacă solicitarea dvs. este vădit neîntemeiată, repetată sau excesivă. În mod alternativ, este posibil să refuzăm să respectăm solicitarea dvs. în aceste circumstanțe.


Ce putem nevoie de la tine


Este posibil să fie nevoie să solicitați informații specifice de la dvs. pentru a vă ajuta să vă confirmați identitatea și să vă asigurați dreptul de a accesa datele dvs. personale (sau de a vă exercita oricare dintre celelalte drepturi ale dvs.). Aceasta este o măsură de securitate pentru a se asigura că datele cu caracter personal nu sunt divulgate niciunei persoane care nu are dreptul să o primească. De asemenea, vă putem contacta pentru a vă solicita informații suplimentare în legătură cu solicitarea dvs. de a accelera răspunsul nostru.


TIMP LIMITĂ DE RĂSPUNS


Încercăm să răspundem tuturor solicitărilor legitime în termen de 72 de ore pe lună.


7. CONTACT


7.1 Toate întrebările legate de date și confidențialitatea dvs. sunt binevenite și trebuie adresate echipei noastre de asistență. Dacă aveți întrebări, comentarii sau solicitări referitoare la această politică de confidențialitate, vă rugăm să:


• Aruncați o privire la întrebările frecvente referitoare la date;


• Contactați asistența https://www.gocarrental.ro/ prin intermediul paginii noastre Contactați-ne.