Închirieri auto în Iași

Fără taxe și cel mai bun preț pe economie, de lux, 7-9 autoturisme și multe altele
https://static.digitaltravelcdn.com/bucket/h21j5eo/iasi.jpg
Hertz
InterRent
Europcar
Enterprise
Budget
Avis
Alamo
Thrifty
Recenzii 55,431 • Excelent
recenzii 4.5 stars
Anularea gratuită și niciun cost ascuns
Suport 24hr / zi și chat live
Metode de plată rapide și sigure
Timpul mediu de așteptare este minutele :minutes

Compară și economisește la închirierea de mașini în Iași

Închiriază o mașină în Iași și bucură-te de toate comorile pe care acest minunat oraș le are. Plimbă-te în voie prin oraș oricând dorești și cât dorești cu o mașină închiriată fără să îți bați capul cu mijloacele de transport în comun sau taxi. Închiriază o mașină de pe GoCarRental din multitudinea de oferte puse la dispoziție de principalele companii de închirieri auto, printre care: Autoboca, Thrifty, Autonom, Hertz și alții. Poți ridica mașina direct de la aeroport de la biroul dedicat de închirieri auto sau din oraș de la locațiile de ridicare menționate pe site. Tot ce trebuie să faci este să-ți alegi mașina de pe GoCarRental în funcție de preferințele tale și să te prezinți în locația de ridicare a mașinii pentru a intra în posesia acesteia. Simplu, ușor și fără griji. Călătorește comod și în siguranță cu GoCarRental.

Ce poți face în Iași

Orașul are foarte multe de oferit și o mulțime de locuri interesante de văzut și cu siguranță te vei îndrăgosti de bucătăria moldovenească. Aici vei găsi casele memoriale ale unor importanți scriitori români cum ar fi: Bojdeuca lui Ion Creangă, George Topârceanu sau Teiul lui Eminescu din Parcul Copou. Nu rata nici Palatul Culturii sau Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi unde vei găsi cea mai frumoasă bibliotecă din lume care te va cuceri cu siguranță. Iași este un oraș minunat, plin de cultură și are un farmec aparte. Ia-ți doza de cultură la o piesă de teatru, vezi o expoziție sau vizitează Teatrul Național Vasile Alecsandri și Palatul Culturii. După ce te-ai plimbat toată ziua prin oraș, relaxează-te la Spa Unirea unde ai o mulțime de posibilități de răsfăț și urcă și la ultimul etaj în Restaurantul Panoramic pentru a vedea Iașul de sus în toată splendoarea lui.

Top 3 locuri de văzut în Iași

  • Teiul lui Eminescu
  • Biblioteca Universității Gheorghe Asachi
  • Palatul Culturii

Locuri de văzut pe lângă Iași

Poți cu ușurință să vizitezi locurile frumoase din apropiere de Iași cu mașina ta închiriată de pe GoCarRental. Vizitează Podgoriile Cotnari, un loc minunat în inima naturii care te va cuceri cu verdeața sa în plin sezon, Castelul Sturdza de la Miclăușeni, o construcție impozantă construită în stil gotic care te va cuceri cu ornamentele sale exterioare, Palatul Sturdza de la Miroslava, Palatul Cuza de la Ruginoasa, palatul domnitorului Alexandru Ioan Cuza ce te va impresiona prin stilul ei arhitectural măreț și multe alte locuri impresionante ce merită vizitate. Închiriază-ți mașina de pe GoCarRental și colindă locurile minunate din apropierea orașului pentru o experiență de neuitat.

Care sunt cele mai bune oferte din Iași?

Mini
Mini
from 228,79 RON/zi
Mini
Mini
from 243,71 RON/zi
Complet
Complet
from 373,03 RON/zi
Economic
Economic
from 391,68 RON/zi
Subcompact
Subcompact
from 733,62 RON/zi
Subcompact
Subcompact
from 994,74 RON/zi

Descoperiți cele mai recente oferte de închiriere de mașini

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru