Car Rental

Închiriere mașină în Galați

Compară și economisește la închirierea de mașini în Iași

Galați este un oraș încărcat de istorie și pentru că este amplasat pe Dunăre, dispune de cea mai importantă arteră comercial-fluvială europeană – Canalul Dunăre-Main-Rin. Ce soluție mai bună să te plimbi prin acest oraș încântător dacă nu să închiriezi o mașină și să te plimbi în voie? Găsește-ți mașina care se pliază pe nevoile tale de pe GoCarRental pusă la dispoziție de compania de închirieri auto Autonom și plimbă-te în voie pe malul Dunării sau în zonele limitrofe ale orașului. Ridică mașina din locațiile de ridicare menționate pe site și deplasează-te sigur și comod oricând dorești și oriunde dorești. Profită de avantajele închirierii unei mașini în timp ce profesioniștii în domeniu au grijă de nevoile tale și condu în voie prin oraș ziua sau noaptea, fără să mai depinzi de mijloacele de transport în comun.

Ce poți face în Galați

Odată ajuns aici, nu rata Faleza Dunării unde te poți plimba prin parc sau admira priveliștea Dunării și a munților Dobrogei. Nu rata nici Biserica Fortificată Precista, cel mai vechi monument istoric din oraș ce are o arhitectură deosebită, nici Complexul Muzeal de Științe ale Naturii cu o grădină botanică minunată ce are mii de varietăți de plante, un acvariu impresionant, un observator astronomic și multe altele. Pentru o vedere absolut impresionantă asupra Dunării și a munților Dobrogei, urcă în turnul de televiziune și bucură-te de o panoramă impresionantă asupra orașului. Sau plimbă-te pe străduțele orașului și relaxează-te la o terasă sau cafenea. Sunt atâtea de văzut aici și atunci când ai o mașină la dispoziție, poți să vezi o mulțime de locuri frumoase și să ajungi acolo în timp util și comod.

Top 3 locuri de văzut în Galați

 • Faleza Dunării
 • Complexul Muzeal de Științe ale Naturii
 • Turnul de televiziune

Locuri de văzut pe lângă Galați

Ia mașina și plimbă-te în zonele mai puțin cunoscute din apropierea orașului Galați unde te poți bucura de natură și liniște. Vizitează Pădurea Gârboavele ce cuprinde multe porțiuni sălbatice dar unde-ți poți petrece totodată timpul liber făcând diverse activități de divertisment. Tot aici găsești și Muzeul Satului moldovenesc unde poți admira gospodăriile tradiționale vechi de un secol sau Grădina Zoologică. În apropiere de pădure se află herghelia de la Tulucești unde poți călări cai și poți avea o experiență de neuitat. În partea de nord a orașului găsești Lacul Brateș – cel mai mare lac de luncă din țară unde te poți relaxa în voie o zi întreagă la plaja. Ce mai aștepți? Închiriază o mașină și plimbă-te prin toate aceste locuri minunate comod și sigur.

Compară închirierile ieftine de mașini


Rezervare online sigură, rapidă și ușoară

Schimbă sau anulează rezervarea gratuit

Cele mai bune companii de închirieri auto

De ce să rezervi de la noi?

 • 1.500 companii de închirieri auto
 • 28.000 de destinații globale
 • Anulare gratuită și fără costuri ascunse
 • Serviciu clienți 24/7
 • Plată rapidă și sigură
 • Rezervă în 3 pași simpli
 • Prețuri exclusive cu cele mai bune companii
 • Zero comisioane la plățile cu cardul