Craiova

Închiriere mașină în Craiova

Compară și economisește la închirierea de mașini în Craiova

Craiova se află pe malul stâng al Jiului, fiind așezată pe ruinele așezării geto-dacice Pelendava. Este un oraș frumos în care găsești multe obiective turistice și locuri frumoase de vizitat printre care se numără numeroase biserici, catedrale, muzee, construcții laice și alte edificii. Craiova dispune de un aeroport cu șase rute spre Europa, fiind un punct important de plecare din regiunea Olteniei. Dacă ai nevoie de o metodă facilă și comodă de transport, închiriază o mașină de pe GoCarRental și alege mașina potrivită ție din gama de autovehicule pune la dispoziție de compania Autonom. Poți fie să ridici mașina de la aeroport după ce ai trecut de toate formalitățile necesare la biroul de închirieri dedicat aflat în aeroport, sau poți ridica mașina din punctul de ridicare indicat pe site și plimbă-te în voie prin oraș sau în împrejurimi având la dispoziție cele mai bune condiții de transport pliate pe nevoile tale.

Ce poți face în Craiova

Craiova este un oraș frumos ce se dezvoltă continuu pentru a crea o atmosferă plăcută atât pentru locuitori cât și pentru turiști. Dacă te pasionează istoria sau religia, aici poți găsi o multitudine de construcții vechi cum ar fi biserici, palate boierești, case vechi sau construcții laice. Vizitează Biserica Madona Dudu, catedrala Maicii Domnului sau catedrala Sfântul Dumitru o construcție veche impresionantă. Aici vei găsi numeroase clădiri impresionante construite în stil renascentist, baroc, clasic, romantic printre care se numără și Palatul Jean Mihail unde se află Muzeul de Artă, Mitropolia Olteniei, Muzeul Olteniei. Nu rata nici Parcul Romanescu, Filarmonica Oltenia sau Grădina Botanică. Și pentru clipe de relaxare alături de cei dragi, savurează o cafea sau o limonadă în centrul vechi al orașului.

Top 3 locuri de văzut în Craiova

 • Muzeul de Artă
 • Parcul Nicolae Romanescu
 • Catedrala Sfântul Dumitru

Locuri de văzut pe lângă Craiova

Există multe locuri frumoase ce merită vizitate lângă Craiova și odată ce ai închiriat o mașină de pe GoCarRental, o să-ți fie foarte ușor să te plimbi în voie unde dorești. Vizitează Rezervația ornitologică de la Ciupercenii Noi din zona Luncii Dunării unde poți vedea numeroase specii de păsări, Rezervația de Bujori sălbatici Plenița, Castrul Roman de la Răcarii de Jos, Casa Memorială Amza Pellea, Lacul Bistreț, Complexul lacustru Preajba-Făcăi și multe alte locuri frumoase care te vor încânta. Nu mai aștepta! Închiriază-ți mașina care ți se potrivește și bucură-te de plimbări prin natură sau relaxează-te la un picnic cu cei dragi.

Compară închirierile ieftine de mașini


Rezervare online sigură, rapidă și ușoară

Schimbă sau anulează rezervarea gratuit

Cele mai bune companii de închirieri auto

De ce să rezervi de la noi?

 • 1.500 companii de închirieri auto
 • 28.000 de destinații globale
 • Anulare gratuită și fără costuri ascunse
 • Serviciu clienți 24/7
 • Plată rapidă și sigură
 • Rezervă în 3 pași simpli
 • Prețuri exclusive cu cele mai bune companii
 • Zero comisioane la plățile cu cardul