Car Rental

Închiriere mașină în Constanța

Compară și economisește la închirierea de mașini în Constanța

Constanța este cel mai vechi oraș din țară, un oraș-port și oraș turistic ce merită vizitat tot timpul anului. Este un oraș ce te va încânta prin diversitate, fiind un important centru cultural și economic ce ascunde o multitudine de comori arheologice și nu numai. Aici vei găsi o mulțime de monumente istorice, ruine antice, muzee și stațiuni balneare și pentru că se află pe malul Mării Negre, Constanța este un oraș ce atrage o mulțime de turiști ce doresc să se relaxeze la plajă în fiecare an. Închiriază o mașină de pe GoCarRental de la una din companiile noastre partenere printre care se numără Autonom, Hertz, Thrifty și deplasează-te comod și în siguranță prin oraș, în timp ce profiți de toate avantajele închirierii puse la dispoziție de experții din domeniu. Fie că dorești o mașină de la aeroport sau din oraș, există mai multe puncte de ridicare a mașinii, așa că alege mașina care ți se potrivește și bucură-te de vacanță.

Ce poți face în Constanța

Bucură-te de plajă, soare și distracție în acest oraș minunat în care vei reveni cu siguranță. În Constanța nu trebuie să ratezi Cazinoul, un loc absolut superb atât vara cât și iarna, Acvariul cu peste 100 de specii, Bazilica Catolică Sfântul Anton de Padova, Muzeul de Artă Populară, Marea Moschee Carol unde dacă urci 140 de trepte poți admira o frumoasă priveliște asupra orașului sau plimbă-te pe faleză. Dacă te trezești devreme, poți admira răsăritul soarelui care te va îmbăta cu culorile lui care se scurg în mare. Nu rata nici Delfinariul, Planetariul sau Observatorul Astronomic. Intră pe GoCarRental, compară prețurile, găsește-ți mașina care ți se potrivește și plimbă-te prin oraș sau vizitează și celelalte stațiuni de pe malul mării și bucură-te de o vacanță fără griji.

Top 3 locuri de văzut în Constanța

 • Cazinoul
 • Stațiunea Mamaia
 • Delfinariul

Locuri de văzut pe lângă Constanța

Urcă-te în mașină și vizitează toate stațiunile de pe malul Mării Negre sau fă o excursie în Delta Dunării pentru o experiență cu adevărat inedită în inima naturii. Pornește din Tulcea sau Sulina și plimbă-te cu vaporașul prin deltă unde poți admira impresionanta floră și faună a acesteia. Te va cuceri cu siguranță! Nu rata nici Cetatea Histria - un sit arheologic important, Lacul Sinoe, Cetatea Enisala, Babadag sau domeniile Murfatlar. Toate acestea și multe altele pot fi ușor accesibile cu mașina fără să mai depinzi de mijloacele de transport în comun. Alege-ți mașina care ți se potrivește de pe GoCarRental și transformă-ți vacanța într-una de neuitat.

Compară închirierile ieftine de mașini


Rezervare online sigură, rapidă și ușoară

Schimbă sau anulează rezervarea gratuit

Cele mai bune companii de închirieri auto

De ce să rezervi de la noi?

 • 1.500 companii de închirieri auto
 • 28.000 de destinații globale
 • Anulare gratuită și fără costuri ascunse
 • Serviciu clienți 24/7
 • Plată rapidă și sigură
 • Rezervă în 3 pași simpli
 • Prețuri exclusive cu cele mai bune companii
 • Zero comisioane la plățile cu cardul