Brasov

Închiriere mașină în Cluj-Napoca

Compară și economisește la închirierea de mașini în Cluj-Napoca

Situat în centrul Transilvaniei, orașul Cluj-Napoca este unul dintre cele mai importante centre culturale și academice din România. Închiriază o mașină în Cluj-Napoca de pe GoCarRental pentru a te bucura de o experiență inedită, comodă și plimbă-te fără griji prin acest minunat oraș încărcat de istorie și cultură. Fie că ajungi în Cluj-Napoca pentru o întâlnire de afaceri sau ca turist, închirierea unei mașini îți oferă posibilitatea să te deplasezi în oraș sau în împrejurimi fără să depinzi de mijloacele de transport în comun sau de taxi. Fie că dorești să închiriezi o mașină de la aeroport sau din oraș, poți compara și alege mașina care ți se potrivește din oferta celor mai importante companii de închirieri auto cum ar fi: Klass Wagen, Avis, Autonom, Europcar, Enterprise și alții. Nu mai aștepta! Compară prețurile online, închiriază mașina pe care ți-o dorești și plimbă-te în siguranță, fără griji prin unul din cele mai frumoase orașe din România.

Ce poți face în Cluj-Napoca

Cluj-Napoca este un oraș impresionant și odată ce ai ajuns aici, sunt câteva locuri pe care nu trebuie să le ratezi pentru a ajunge să te numeri și tu printre oamenii fericiți că au făcut cunoștință cu un oraș absolut încântător. Nu pleca din Cluj fără să ajungi la Cetățuie pentru a te bucura de cea mai frumoasă panoramă asupra orașului în timp ce simți că ai tot orașul la picioare. Nu rata nici Grădina Botanică, Piața Muzeului și străduțele adiacente cu case în stil gotic, Bastionul Croitorilor sau Observatorul Astronomic. Toate acestea și multe alte locuri interesante, pot fi extrem de ușor accesibile când ai o mașină la îndemână. Și dacă nu ai ajuns în Cluj cu mașina proprie, închiriază una de pe GoCarRental și îndrăgostește-te până peste cap de acest oraș incredibil.

Top 3 locuri de văzut în Cluj-Napoca

 • Cetățuia
 • Grădina Botanică
 • Piața Unirii

Locuri de văzut pe lângă Cluj-Napoca

Dacă vrei să vezi și alte locuri fascinante în apropiere de Cluj-Napoca, GoCarRental te ajută să ajungi acolo comod și rapid. Iată câteva locuri în vecinătatea Clujului, la câteva zeci de km, ce merită vizitate: castelul Banffy (un castel în stil baroc și cel mai mare din Transilvania), stațiunea montană Beliș-Fântânele, Salina Turda (cea mai mare și modernă salină din Europa, recunoscută la nivel internațional), Cheile Turzii și Cheile Tureni – o zonă impresionantă de munte ce-ți taie respirația, perfectă pentru camping sau pasionații de alpinism. Iar dacă vrei să te aventurezi și mai departe, la 75 de km de Cluj-Napoca găsești Cascada Vălul Miresei (una dintre cele mai frumoase cascade din România) pentru a te pierde cu totul în natură și a te bucura de momente de relaxare la susurul apei.

Compară închirierile ieftine de mașini


Rezervare online sigură, rapidă și ușoară

Schimbă sau anulează rezervarea gratuit

Cele mai bune companii de închirieri auto

De ce să rezervi de la noi?

 • 1.500 companii de închirieri auto
 • 28.000 de destinații globale
 • Anulare gratuită și fără costuri ascunse
 • Serviciu clienți 24/7
 • Plată rapidă și sigură
 • Rezervă în 3 pași simpli
 • Prețuri exclusive cu cele mai bune companii
 • Zero comisioane la plățile cu cardul