Bucharest

Închiriere mașină în București

Compară și economisește la închirierea de mașini în București

București, capitala României, denumit odată și ”Micul Paris”, este cel mai mare oraș al țării, cel mai mare centru industrial și comercial și al șaselea oraș din UE după numărul de locuitori. În București vei găsi mereu ceva de făcut sau de vizitat. Există numeroase obiective istorice ce merită vizitate și o mulțime de evenimente culturale interesante care îți garantează că nu te vei plictisi orice ți-ai dori să faci în acest oraș. București dispune de un aeroport care facilitează legătura cu multe orașe din țară sau din afară. Dacă dorești să te bucuri din plin de multitudinea de opțiuni de relaxare sau divertisment pe care orașul ți le oferă și nu dispui de mașină, intră pe GoCarRental și închiriază o mașină pentru a te plimba în voie. Fie că ai ajuns aici pentru o întâlnire de afaceri sau din plăcere, GoCarRental îți pune la dispoziție numeroase oferte de închiriere auto de la cele mai importante companii din domeniu, printre care: Autoboca, Sixt, Klass Wagen, Enterprise și alții.

Ce poți face în București

În București există foarte multe locuri frumoase care te vor cuceri, de la cafenele intime, terase și baruri interesante, la obiective turistice ce merită vizitate, Bucureștiul e un oraș plin de oameni interesanți și de locuri ce-și vor lăsa amprenta în sufletul tău și în care vei reveni cu siguranță și altădată. Plimbă-te prin centrul vechi al orașului, relaxează-te la un picnic în parc, hoinărește pe străduțele din București, prin parcuri, vezi un film în aer liber sau vizitează muzeele sau alte obiective interesante cum ar fi: Palatul Parlamentului, Palatul Cotroceni, Piața Revoluției, Cărturești Carusel și multe altele. Și dacă nu ai foarte mult timp la dispoziție, închiriază o mașină de pe GoCarRental ca să ajungi rapid oriunde îți dorești.

Top 3 locuri de văzut în București

 • Palatul Parlamentului
 • Cărturești Carusel
 • Parcul Herăstrău

Locuri de văzut pe lângă București

Dacă vrei să evadezi din București și să te bucuri de momente de relaxare în natură, fă un picnic la Palatul Mogoșoaia la 16 km de capitală, relaxează-te pe malul lacului sau plimbă-te cu vaporașul la Snagov (aici există și un resort unde poți sta la piscină, poți sta în camping sau te poți distra jucând tenis sau fotbal. Dacă ești o fire aventurieră, nu rata parcul de aventură Extreme Park din Cernica unde te poți cățăra, te poți da cu tiroliana peste lac și multe alte activități care te vor încânta. Vizitează și Palatul Știrbey, o destinație ideală pentru a te bucura de natură. Închiriază o mașină de pe GoCarRental și bucură-te de fiecare moment petrecut în natură cu cei dragi.

Compară închirierile ieftine de mașini


Rezervare online sigură, rapidă și ușoară

Schimbă sau anulează rezervarea gratuit

Cele mai bune companii de închirieri auto

De ce să rezervi de la noi?

 • 1.500 companii de închirieri auto
 • 28.000 de destinații globale
 • Anulare gratuită și fără costuri ascunse
 • Serviciu clienți 24/7
 • Plată rapidă și sigură
 • Rezervă în 3 pași simpli
 • Prețuri exclusive cu cele mai bune companii
 • Zero comisioane la plățile cu cardul