Brasov

Închiriere mașină în Brașov

Compară și economisește la închirierea de mașini în Brașov

Brașov este unul dintre cele mai frumoase și vizitate orașe din țară. Aflat la poalele Munților Carpați, în centrul țării, Brașov este un oraș încărcat de istorie, unde poți admira minunata arhitectură gotică, barocă și renascentistă. Anual, aici se desfășoară numeroase festivaluri, printre care și festivalul internațional de muzică Cerbul de Aur. Pentru a te bucura de tot ceea ce acest oraș minunat are de oferit, împreună cu peisajele impresionante din imediata lui apropiere, poți închiria o mașină cu care să te plimbi în voie în oraș sau în împrejurimi. GoCarRental îți pune la dispoziție o ofertă variată de mașini de închiriat de la cele mai importante companii de închirieri auto cum ar fi: Sixt, Autonom, Avis și alții, fără să depinzi de transportul în comun sau taxi beneficiind de cele mai bune condiții și oferte de închiriere auto de la profesioniștii din domeniu. Alege-ți mașina care ți se potrivește și pornește la drum!

Ce poți face în Brașov

Sunt o mulțime de locuri de vizitat în Brașov care te vor încânta cu adevărat. Fiind situat în centrul țării, Brașov este un excelent punct de plecare pentru excursii și plimbări în interiorul țării. Fie că ajungi vara sau iarna, Brașovul te va primi cu brațele deschise indiferent de anotimp. Printre cele mai importante și frumoase locuri de vizitat în Brașov se numără: Piața Sfatului - în centrul vechi al orașului, înconjurată de clădiri impresionante în stil baroc, Biserica Neagră – cea mai mare și impresionantă biserică în stil gotic din țară, Muzeul Prima Școală Românească – unde au fost scrise primele cărți în limba română, străduțele fascinante pline de cafenele și multe alte locuri interesante pe care nu trebuie să le ratezi. Vino și descoperă toate comorile pe care acest oraș minunat le pune la dispoziția vizitatorilor ce-i trec pragul întregul an.

Top 3 locuri de văzut în Brașov

 • Piața Sfatului
 • Biserica Neagră
 • Muntele Tâmpa

Locuri de văzut pe lângă Brașov

Dacă decizi să te aventurezi în apropierea orașului, există câteva locuri pe care nu trebuie să le ratezi când ajungi aici și dacă închiriezi și o mașină, poți călători fără griji oricând dorești după propriul tău program. Stațiunea Poiana Brașov – la 15 minute de mers cu mașina este locul ideal pentru drumeții, și tot aici găsești și Vârful Postăvarul care-ți oferă o frumoasă panoramă asupra orașului și a munților. Nu rata nici Castelul Bran sau Castelul Peleș din Sinaia, două castele cu adevărat impresionante care te vor cuceri. Alege-ți mașina potrivită nevoilor tale de pe GoCarRental, compară prețurile și lasă-te pe mâna specialiștilor în domeniu pentru o vacanță minunată, fără bătăi de cap.

Compară închirierile ieftine de mașini


Rezervare online sigură, rapidă și ușoară

Schimbă sau anulează rezervarea gratuit

Cele mai bune companii de închirieri auto

De ce să rezervi de la noi?

 • 1.500 companii de închirieri auto
 • 28.000 de destinații globale
 • Anulare gratuită și fără costuri ascunse
 • Serviciu clienți 24/7
 • Plată rapidă și sigură
 • Rezervă în 3 pași simpli
 • Prețuri exclusive cu cele mai bune companii
 • Zero comisioane la plățile cu cardul